HAHAHAH!


Det måste vara roligt att vara 8 år, för min syrra är sjukt kul ibland. Den här teckningen hittade jag upptejpad vid balkongdörren idag.
För att sätta in er i situationen:
Det var för några veckor sedan, när vi käkade tacos till middag, Linnea sprang konstant iväg och tog mer riven ost (she loves it). Efter ett tag tyckte mamma att det fick räcka, men det fattade inte Linnea. Linnea tycker dock det är kul att kolla programmet "du är var du äter", där Bert Karlsson gästade en gång för att få hjälp med sina matvanor.
Så jag sa (dumt nog): "Men Linnea, om du äter så mycket ost kommer du se ut som Bert Karlsson, hahah!"
Jag skojjade ju bara, men Linnea blev skitarg, såklart. Och det här var alltså hennes syn på situationen xD:image59

annaeklund♥linnealjungberg

Simply the best

image57
Har nyss snackat i telefon med den här tjejen, samt kollat x antal bloggar plus lika många bilddagböcker. Det är kul att snoka >.<

Bland det roligaste igår var när Malik påstod att alla bögar snor tjejer från alla heterosexuella. Sen sa han även att alla bögar var biffar, och lite senare att alla biffar var bögar.^^ Jag som trodde att hela grejjen med homosexualitet bestod att man gillade personer av samma kön. Men icke, enligt Malik snodde alla bögar tjejer från de straighta. Okej...
TIlläggas skall att Malik var inte var helt nykter, nej inte alls faktiskt. Och glöm inte: det här får stå för (den fulla) Malik, inte för mig!

Anledningen till att det här ämnet kom upp var att MR World 2007 sändes igår, skönhetstävling för killar alltså. Hetast var Mr. Austria och Mr Southafrica. Gulligast var den lilla brasilianaren. Förresten var alla deltagande i tävlingen också bögar. Sa Malik (fast han inte hade sett det).
Mr World 2007 - italienare har jag för mig.. xD image58

Privatparkering

image55
 Tihi xD

Gratulerar alldelles underbara Eleonor som fyller år idag! Imorgon firar vi! PUSS!

För övrigt innehöll dagen:
Cophe in a box! (vi hittade en låda som hade innehållit studentmössor, men vi fyllde den med en Kopp ist, i alla fall tills den gick sönder.
Dissekering av makrillar OCH en sjukt seglivad rödspätta! USCH! Men det var rätt kul, fast det var äckligt..Dr Malik Shepherd liksom^^

Snick-snack

image48
Yrkesmässa idag på Sannarp, boooring.. Borde gjort som vissa andra (inga namn nämnda) och stannat hemma xD Träningen idag sög, inga vidare utläggningar.

Just nu gör jag något väldigt kul (: Jag diskuterar Wild Kids med Anton! haha, det är det överlägset bästa programmet någonsin! Nej, jag skämtar inte, ni som har missat det (sista avsnittet var i söndags) STACKARS ER! (Gå då in snabbast möjligt på www.svt.se, där man kan kolla på de fem senaste avsnitten!)
Hödpunkter:
- Gurras kärleksförklaring till Frida! åååh!
- Discot i ladan, för Noa ägde sönder som DJ!
- Sparven och Julias bråk, om precis allt. Och Ebbas försök till medlande xD
- William i finalen! Killen grät, men det var han, han och ingen annan som tog hem segern.

- Admit Defeat - säger:

man kan se de fem senaste avsnitten på svt.se...

blir lika imponerad varje gång jag ser william ensam ta hem finalen xD

A n n a säger:

Ja! vi spelade in det..den som spelar över det kommer inte lindrigt undan kan jag säga

Otrolig unge alltså

- Admit Defeat - säger:fan att man inte var med på nått sånt när man var mindre

image49image50image51image52image53image54
William, Sparven, Gurra, Julia, Noa, Rebecka xD

Bäst att lägga upp dem till allmän beskådan, jag tycker Sparven är hetast, men Anton föredrog Rebecka xD

pussokram!


Alex Karlsson

När man har en blogg får man också förmånen att hylla andra små människor om man skulle ha lust. Och eftersom jag fick en riktigt värmande komplimang från en tjej idag, vill jag gärna ge något tillbaka. Hon heter, inte helt oväntat: Alexandra Karlsson.
Vi är lagkamrater i HIK, och går även på samma skola, dock är hon ett år yngre.
Det speciella med Alex är att hon verkligen har ett hjärta av guld! Det tror jag i alla fall, för hon är nog den snällaste människa som går omkring i ett par (fotbolls)skor :) Teknik som ingen annan på planen dessutom, och jag är så glad att jag får chansen att träffa henne (minst) 2 ggr i veckan! Åh världens goaste Alex!!

Att tjejen har bra musiksmak är ju självklart, för jag vet var hon befann sig 7/7-2006 ;)image47

Eleonor Sjöblom

image46
Ibland kan jag nog vara världens sämsta kompis. Vi har inte ens känt varandra i ett år ännu, ändå tycker jag om dig så jävla mycket!
Hoppas du hörde vad vi sa i telefonen igår, och att du fick en bra kväll såklart.♥

Andra bomullstussar:
Susanna Söderberg
Isabelle
Johanna Lundberg
Sofia Landström

-

                                                                             ♥
image45

good charlotte - emotionless

Malik Nilsson

"Anna, kan inte du skriva ett inlägg om mig?"

Det undrade han idag, Malik. Visst, han skämtade men jag kan lika gärna skriva om honom. Killen från Frennarp med en fransk mamma och en svensk pappa.. Det är lätt en av de roligaste killarna jag känner, och jag är sjukt glad att han bytte från NV05 till SPM05!

Han har även skapat en hel del uttryck, alla SPM:are vet vad det innebär att "göra en Malik" när man har prov (för er som inte vet, det är att vara "sjuk" på nån viktig provdag). KIllen är dessutom grym i skolan, och världens gladaste partymänniska!
image41image42image43image44
Är han inte cool? Men tyvärr tjejer, han är upptagen ;)

MVH. A N D Y!

Förstå!

Vi finns verkligen här för dig, alltid! Riktiga vänner består, och ibland måste man göra sådant som känns fel för stunden. Men i slutändan leder det till det rätta. We ♥ u

Johanny är på väg till Egypten nu. Hon kommer antagligen hem som en pepparkaka (:

PåskPARTY!

Ja, påskparty(n) blev det. nu i helgen var det 70-tals fest för Anton och Johan, och fredagen var det kalas i furet hos Hanna! Många födelsedagsbarn blev det.. =) Och herregud vilket bra påsklov! Inte perfekt, nej, men väldigt bra. En sak fattar jag dock inte, varför tar alla lärare för givet att man ska vara pigg och utvilad när man kommer tillbaka till skolan?! Och just det ja, helst ska man ju ha pluggat sönder sig också. Så för att klargöra var jag står: på lov är det OKEJ att skita i pluggandet, så Isabelle, känn ingen ångest, okej?

image33image34image35image36image37image38

1. Elly ♥ & jag tillbaka till 70-talet. Det var en lögn att få bort peacemärket på armen sedan, jag tror man skymtar det än..

2. Kvällens heting: bloggcoachen själv!! Är han inte sjukt likt killen i "Torsk på Tallin?"

3. Malik från Maaaando visar sin bästa sida hemma hos Hanna. Han var uppe i varv hela kvällen, trots att han fick skäll av en arg liten fjortis ;)

4. En manlig SKÅL!

5. 18-års tjejen Hanna! Jag vet inte om det bara var jag, men jag tyckte faktiskt det lät fint när vi sjöng för henne! Men det vore i och för sig väldigt konstigt..

6. Och här har vi en bild som sammanfattar ett av kvällens dilemman väldigt bra:Malik vägrar bjuda Oliver på allt i dryckesväg. Hans 5 cigaretter var tydligen också väldigt dyrbara ;)

image39 Jag och Sus ♥ satt och jämförde ärr på knäna efter dagens idrottslektion (:

CIAO!

Frustration

Vi går inte ihop helt enkelt. punkt.
 "Anna smäll inte så i dörren när du går", Nu var det faktiskt så att jag stängde dörren, men nähä det var fel det också.
"Anna, stäng av musiken, du vet att han inte gillar den.."
"Anna, du måste göra så annars vet du vem som får höra om det sen!"

Det är ett lysande exempel på att kemin bara inte stämmer mellan vissa människor. Vanligtvis undviken man då människan man stöter sig med. Det funkar inte, vi bor under samma tak.

Det är i sådana situationer man vänder sig till de man kommer ifrån från början. Jag var egentligen mest lik dig.
image32

^^

Måste kommentera mitt förra inlägg: grymt spretigt och dåligt skrivet, men skit samma.
Jag vet inte hur jag ska formulera mig, med tanke på att jag inte vet vem/vilka som läser, men låt mig säga så här: saker och ting förändras konstant.

Och om det är bra vet jag inte.

image30
Mannen som sätter ord på allt man själv vill uttrycka - LW

Påsklov =D

okej, helgen var trevlig.. en sväng hos Lisa och vidare mot musses.. Massa trevligt folk, och jag var ovanligt lugn..Söndagen sovs bort, medan måndagen inleddes med första grästräningen på Tranevall! :D efter det bar det av mot stan och Isabelle! Vi, och Johanna länsade netto på mat och bråkade om chipssorter...Sen vidare mot Lloyd Pugh's place. Sen lagade vi världens bästa påskmiddag!! Ellan kom och hjälpte till sen, och lagom till efterätten kom Susanna x) (förresten, har äntligen fått sommarjobb, wihow!)

tack för en trevlig helg tjejer!

LAPILLY?

/ A n n a

image29
mat på espresso house, mmm..

borta bra, hemma..öh bäst?

Det är inte alltid så..Lite saker som förändrats veckan jag har varit borta..Lägg av? Men men, veckan var fett nice! Haha, min lillasyrra är verkligen coolast (8-åringen), hon blev dessutom kär i en kille på planet som hon skrev en sång om på hotellet. Sången handlade typ om hur myclet dom älskade varnadra osv, osv..Haha, grejjen är bara att de inte ens pratade med varnadra xD Jag vill vara barn igen!! Och alltså, skärpning Anna Eklund! Ta vara på det här lovet nu!! Jag kan fan inte sova till halv ett varje dag (eeh..jo?).image25
image26image28image27

1. Hotellet Compostella Beach Club på morgonen, innan frukostbuffén. Helt sanslöst gott!!
2. Jag och Sofia skriver vykort på vår balkong, Linnea skriver resedagbok till skolan =)
3. Mamma och Lillen gluggar något intressant på restautangen, snygg kille med rutig skjorta kanske? ;) (mamma ser arg ut, grrrrr)
4. Linnea & jag, eller borde jag skriva Fisken å jag? kolla in hennes enorma ögon!!!


GLAD PÅSK
snyggingar!!

/ ANDY

RSS 2.0