Teneriffa

Nu drar jag..snart. Det ska bli sköööööööönt, men kommer sakna en hel del folk. En vecka går iofs väldigt fort..på gott och ont. Humdidum, Teneriffa :)
image24

/ ANNA - So long!

Få mig på fall


TIMGLAS

Anna.
Är det tiden på året som skrämmer? Är vi trygga bakom väggarna här?
Nej jag vill inte få in den där världen, den är så tom och tyst och tvär.
Och min tunna karaktär bara vrider och vänder sig. 
Jag vill va bättre man för dig.

. . . . .

När himlen är blodröd och brinner, är det natten som tränger sig på.
Och jag drömmer så konstigt igen
Anna håll mig hårt.
För jag skakar av alla denna meningslöshet, jag förstår bara det som är vårt.


 Vacker, vacker, vacker låt.. Den dagen någon skriver en sådan låt till mig är jag hans för alltid.
Hur skulle man inte kunna bli kär? Haha, nej, ´men ärligt talat, tänk att få en låt skriver till sig! Snacka om kärleksförklaring...

Jaja, väldigt trevlig helg, fint väder + shopping + mycket trevlig umgänge + vunnen match på hemmaplan + trevligt bussällskap =) André är min busspolare, vi ses jämt och ständigt på buss 350. Igår var det bra tajming alltså. =P

 / ANNA

Fredag 23.03.07

Du önskar att du fick bestämma lite mer. För som det ser ut nu, är det inte rätt den här gången heller. Du vet vad du får om du väljer honom. Men vill du ha det?

KUL GREJ! Anna Eklund ÄLSKAR Siba! Fantastisk service, rena julafton idag ju.. (Y)

Snart drar jag dessutom till varmare breddgrader - Teneriffa! Lovely =)
Och hey! Är jag den enda som inte har lördagsprov den här helgen?!^^
                               image23
Jag skulle gärna hjälpa dig upp, och kunna lysa upp den väg du springer...

TREVLIG HELG ALLIHOP!

/Annnananana
 

Bilder från helgen :)

image16image15
                Hampus & Coca Cola                                               Lisa & Clintan

image17image18
                           Peter & guran                                                                Kickoffen -07 =D
                 
image19image20
Haha, Jöns, Kitty plus klädnypor!                                            Vem är rivigast? xD

image21image22
                                   Lördag - Anna & Eleonor <3

Grey's Anatomy



Nej, en sjukhussåpa behöver inte var klyschig eller banal, den kan vara skitbra: som Grey's Anatomy. Saknar motsvarighet.. Måste verkligen komma ihåg att be någon spela in det ikväll! Själv springer jag omkring på grusplanen i Harplinge. Gode Gud, ge mig vår och gräsplan!

Anna -
så nära får ingen gå

Fuck this shit!

Okej, jag klarar inte av individuella valen! Jag vill inte läsa någonting!! Jag har 100 poäng som jag inte har någon aning vad jag ska göra av dem..Funderade på att välja något som kallas Scenisk Gestaltning, ni vet, som drama ungefär, men ärligt talat, jag vågar inte läsa det ensam :S

Sen pratade jag, Malik och Cophe om att välja Textkommunikation, där man främst skriver i Sannarps skoltidning..Haha, bara när vi nämnde det var det många som sa (eller tänkte): "Okej, om man vill ha töntstämpel så..go ahead!"
Jag blir fan irriterad, okej om det inte är skolans hippaste folk som srkiver där just nu, men om jag nu väljer det innebär det inte att jag kommer sitta insnöad i mitt rum och inte kunna slita mig från Brännbart. Nej, i så fall väljer jag det för att jag tycker det är kul att skriva, och för att det verkar vara en chill 100-poängskurs.
Jag blir sur på att vissa saker anses som töntiga fast de inte är det. De beror ju för fan på vad man gör det till! Och sen när blev det töntigt att skriva? Hallå, det är liksom på skoltid, inget man gör frivilligt, man får betyg i det. Och om det nu är själva skrivandet det är fel på, så är det i minst lika töntigt att läsa Svenska. Loosers.

Jajajajja, dagens moralkaka (eeuw, kom att tänka på mitt hatord och Felix favoritord: moderkaka.). Imorn är det Kickoff med fotbollen. Det blir nog mysigt, så länge vi slipper den berömde spaghettigröten med köttfärssoppa. (Nej Håkan, du kommer aldrig undan!)
Kickoffen 2006 - livat värre! image14

SPM05

image13
Ja, det är vi det. Samhäll-Miljö, årgång 2005. Ska inte säga vilka som äger vilka, men vi är iaf inga lämlar längre :D (oftast inte iaf)

Har inga pengar på mobilen. Känns som att sakna en kroppsdel typ =/
Snart är det träning =)
Sofia Landström, fin tjej? Svar ja!

Kÿss!

Anna

OLA-LA!

Hetast? Svar: Ola Salo. Så jävla snygg! (Jag tar honom, Ellan tar...Björn Kjellman?!)
Såg visserligen inte mycket av finalen igår, men killen har något extra alltså.

image12
Kolla lilla rutan till vänster (: ååh, kläm in mig i mitten please!

Nä, ärligt talat, det var dagens fjortisdos, sorry.
Idag har jag:
- Hamnat efter med sömnen :S
- Spelat träningsmatch mot Astrio, i Harplinge
- Ätit mackot istället för mat
- Duschat jättejättelänge & varmt
Fan vad lite jag har gjort idag ändå^^ Brukar komma på massa saker.

Tänkte på en grej under natten till idag. Susanna, Eleonor, Isabelle, Johanna, LÄTT finaste tjejerna på Sannarp. <3
Okej, när jag tänker efter var det nog dagens fjortisdos nr 2. Förlåt igen.. ;)

Puss puss!
Anna - baby, I'm the worrying kind

Hmpf

MITT HUMÖR DEN HÄR VECKAN: image11

Ena kvällen: supernöjd med allt, glad och lycklig lycklig  lycklig med livet. Andra kvällen: jättearg, bråkig och ledsen. Tycker illa om allt och alla. Och jag fattar inte, det är egentligen inget speciellt som har hänt/inte hänt, ändå pendlar humöret. Nu är det stabilt igen, thank God. ;)

hmpf - make my day

AN-NA-NA-NA-NA-NA

Diktatorn Danne

Danne | Ikväll? Save me säger:

hej ANNA

skriv blogg 8o| (visa tänderna smiley)


A n n a .12.8-06. säger:

måste jag?

orkar inte idag

har inte hänt nåt kul heller


Danne | Ikväll? Save me säger:

skriv ändå

jag som bloggcoach måste se till att du skriver av dig

så skriv nu

Och vafan blev texten blå för?? Vet inte hur man ändrar tillbaka..Idag är det fredag, jag har fortfarnade inte bestämt vad jag ska göra ikväll, bara vad jag INTE ska göra ;(

Högst ofrivilligt inlägg..Och, till Daniel Johan Thomas Björnfors: varför skaffar inte DU blogg?

A n n a - freak out! (nu är texten inte blå längre heller, vad händer?)
Bästa boktipset just nu: ---->  image10


Timbuktu - Oberoendeframkallande

image9image8

Jag och Susanna velade fram och tillbaka om huruvida vi skulle gå på Timbuktus konsert på Diezel ikväll eller inte..Det blev inte, tyvärr. Som kompensation för detta drog jag och Oliver till Åhléns och väntade på att han skulle komma dit istället, skivsignering.
Vi gick runt och kollade på dvd-boxar (alltså, VEM köper "hem till gården" eller typ "melrose place" på fet dvd-box??)
Sen kom han äntligen, Jason Diakité, aka Timbuktu..Köpte skivan, fick den signerad, tog lite kort, gick hem. I princip (: Trevlig kille, fin skånska, men herre min gud så kort han är!! Jag hade knäckt ryggen om han hade stått upp (okej, okej, överdrift). "Konstigt egentligen, att det är så speciellt att han kommer dit, han är ju bara människa precis som alla andra." Sa Olli. Typ. Men köpte skivan, det gjorde han.

Sus & jag var också på samhällarnas FN-rollspel idag. Vi skulle kolla på Isabelle  som var dekant (hette det så?) för Frankrike. Hon var jätteduktig! Och jag blev sjukt sugen på att vara med, och alla var så snygga i uppklätt och kostym och grejjer. Så borde det vara varje dag...Fredag imorn, JAA!

ANNA - lika barn avvika bäst




Nu ska jag rätta Eleonor

Ellan Sjöblom har en blogg.. Mmm, so far so good. Idag panikringde hon mig när vi satt och pratade på msn. Jag blev ärligt talat rädd, trodde att något hade hänt, men nej, det var bara Ellan som var ovanligt snabb i vändningarna.. 

I vilket fall, i sitt blogginlägg Ken och hans son, skrev hon att jag kände sonen ganska väl (vilket jag inte gör, har träffat människan en gång) samt att han hette Ken. Vilket han inte heller gör..Men det var hon så duktig och kom på själv. Jag tänkte att den som läser Ellans blogg antagligen kommer hitta hit, med tanke på att jag råkade kommentera skiten 3 (plus en gång till = 4) gånger.. Då var det utrrett i alla fall.

Sen vill jag skälla lite (mycket) på Harplinge Damlag, vi var 5 på träningen idag. Håkan & Lisa var inte glada..Inte vi som kom heller. Vi möter Astrio på söndag, lycka till till oss säger jag. (Y) 


image6
Ell, jag & Sus


Robban & Ernst?!

ROBERT WELLS eller ERNST KIRCHSTEIGER?
Haha nej, nej, nej, du behöver INTE välja! Det betyder inte att du behöver välja båda, utan snarare att du inte behöver välja någon..Men anledningen till att jag lade upp bilderna är att jag vet två tjejer (tror inte jag får nämna namn, men ni vet vilka ni är, hehehe..) som tycker att de här gossarna är hur heta som helst.
Humdidum..okej..Jag fattar bara inte, vad har Robert Wells som inte Johnny Depp har?
Nämen, ärligt talat, vad går man igång på? Det silkeslena, lååååååånga håret kanske..Eller Ernsts vackra, djupa veck i pannan.. (Nu var jag tvungen att ta en liten skrattpaus). Nä, säger bara: Chad Michael Murray, eller McDreamy i Grey's Anatomy (vad heter han nu igen?)!

Vad har jag gjort idag då? Inte mycket..Blev helt galen på mattelektionen, FATTAR INGENTING. Fucking derivata alltså^^ Grrr.. Mattelektionerna brukar nuförtiden i och för sig mest gå ut på at jag och Danne "tar en promenad" i skolan, för att få tiden och gå.
Förresten, varför är det alltid så himla kallt på Sannarp? Ni som går där vet vad jag menar. Det är verkligen skitkallt, speciellt i matsalen. Det är säkert Hübel som sitter och tvingar ner temperaturen, jag lovar, han har makt över allt..

BRA SAK: Halva veckan har gått!! Skitbra ju, snart är det lördag igen, trala-la-la-la! Extra bra med studiedag på måndag, för då tar man bort två saker i en smäll. (yes!) Söndagsångesten: för att helgen redan är slut, och måndagsångesten: för att det är jättelångt till nästa helg. Men nu slipper man det! Tjoho!

Peaco (haha, jag skulle skriva peace, aja det här blev coolare xD)

/ Anna :)

image5

Woho! Ännu en bloggare!

Nämligen JAG! För herregud vad det har tagit lång tid för mig att skaffa blogg! Har funderat och tänkt ta mig i kragen, och nu har jag en! WOHOOOOOOooooOOooOO! (oj, överexalterad^^ :S)

Och gissa vad jag har mer? JO, en bloggcoach! Han heter Daniel Björnfors och har lovat att ta på sig detta mycket ansvarsfulla uppdrag. Och för att han skulle ställa upp på detta fick han att lova mig några få saker. Det var bland annat:

♣    Att jag INTE, INTE, INTE, (på några villkor) får göra ytterligare en sjukt ointressant blogg skriven på vers, med dikter och nonsens. För inse fakta: ingen läser skiten! (jag kanske går ut lite för hårt, för vem fan kommer läsa den här?? :S) Bloggaren som skriver den typen av blogg är naturligtvis tjej. Sa Danne. Och jag tror honom. (Varför är förresten alla dikt-bloggar skrivna i kursiv text?)


♣  
Att jag absolut inte skulle skriva ännu en mode-blogg. Ursäkta mig så hemskt, hemskt mycket, men det är så töntigt! Tjejer (jag har i alla fall inte läst nån skriven av en kille..ännu) som lägger ut bilder på vad de har haft på sig under veckan - outfitbilder. Huuu.. Men det värsta, det är när de försöker leka modeguru och rekommendera grejjer ur vårens kollektioner och bla bla bla. Okej om man heter Ebba von Sydow och äger halva Stureplan, och faktiskt vet ett och annat om modebranschen, men annars...ja, tyck vad ni vill, men om det är det ni hoppas att få se här: nä, ge upp direkt i så fall.

Deal, Daniel, jag lovar och svär.

Eftersom detta inte är lunarstorm, får de som känner sig snälla gärna kommentera.. Mest för min egen skull, för då kan jag ju se vilka som läser (om någon läser...) >.<

/ ANNA EKLUND
Coach Daniel Björnfors --------------->image1


RSS 2.0